Storitve

Storitve

Oblikovanje

Naš kreativni oddelek sestavljajo modni oblikovalci, grafični oblikovalci in strokovnjaki za trženje. Ta oddelek se osredotoča na svetovne oblačilne trende ter preuči preference in nakupovalne navade vaše posebne ciljne demografske skupine. Tako zagotovimo, da je vaša kolekcija sestavljena le iz zaželenih modnih kosov, ki jih bodo uporabniki nosili vedno znova in znova, s čimer se bo povečala njihova dolgoročna promocijska vrednost.

Razvoj

Ikono neposredno sodeluje s proizvajalci, univerzami in raziskovalnimi inštituti, da bi razvil najkvalitetnejša vlakna, prejo in tkanine za uporabo v tehnološko naprednih novih materialih. Ta proces omogoča proizvodnjo izjemno prefinjenih kosov oblačil, ki zagotavljajo večjo funkcionalnost in vrhunsko kakovost končnega izdelka.

3D Računalniško modeliranje

Za oblikovanje virtualnih modelov, ki zagotavljajo popoln kroj in oblikovanje vsakega izdelka, uporabljamo napredno 3D računalniško modeliranje. Ko izpopolnimo kroj in oblikovanje kosa, pripravimo vzorec. Ko stranka prototip potrdi, razvijemo nabor velikosti v skladu z zahtevami stranke. Uporaba 3D modeliranja nam omogoča, da strankam ponudimo časovno in stroškovno najugodnejši razvoj izdelka ter da hkrati učinkoviteje sodelujemo z dobavitelji po vsem svetu.

Proizvodnja

Sodelujemo z visokotehnološkimi proizvajalci in dobavitelji vrhunskih izdelkov z vsega sveta. To nam omogoča razvoj širokega nabora visokokakovostnih izdelkov in zagotavljanje izjemne vrednosti strankam. V celotnem proizvodnem ciklusu za vsak izdelek stranke skozi celoten postopek od naročanja do končne dostave vodi poseben projektni vodja. Tako zagotavljamo, da so stranke z izdelki zadovoljne, celoten potek pa je nemoten in preprost.

Logistika

Naše logistične storitve so neločljiv del celotnega odnosa s strankami. Uredimo vse, od raziskave in razvoja izdelka do preverjanja naročila in zagotavljanja dostave. Po potrebi naročilo od proizvajalca prepakiramo in pošljemo na enega ali več naslovov po vsem svetu.

Licenciranje

Ponujamo s prodajo povezane storitve, ki vam bodo pomagale pri zaključevanju, pospeševanju in optimizaciji prodaje vaših kolekcij oblačil. Zagotovimo lahko celoten nabor storitev, od zasnove koncepta, raziskav in razvoja do končnih kolekcij. Naše storitve vključujejo svetovanje o pozicioniranju, prodajnih strategijah in razvoju komunikacijskih načrtov ter sodelovanje z uveljavljenimi trgovci v Evropi. 

Vizualno trženje

Ponujamo podporo za prodajne dejavnosti strank, kot so razvoj tlorisov trgovine in tridimenzionalnih predstavitev izdelka. Z ustvarjanjem okolja, ki ozavešča stranke in spodbuja prodajo v trgovini na drobno, prispevamo k pospeševanju prodaje, ustvarjanju novih priložnosti in krepitvi ugleda vašega podjetja.

1

Dejavno sodelovanje s proizvajalci po vsem svetu na področju najsodobnejšega razvoja tkanin nam omogoča, da strankam zagotavljamo izdelke iz vrhunskih materialov.

2

Strankam pomagamo pri ustvarjanju izdelkov, katerih oblikovanje črpa navdih iz maloprodajnih kolekcij ter ki sledijo svetovnim trendom in upoštevajo promocijske dejavnosti za blagovne znamke v maloprodaji.

3

Ikono za vsako stranko razvije pristop po meri, vse naše rešitve pa so posebej in izključno prilagojene vsaki posamezni stranki.

4

Stranke cenijo izbiro, kakovost in VREDNOST, ki jih zagotavljamo. Kljub pristopu, prilagojenemu posamezni stranki, so naši izdelki cenovno konkurenčni in dostopni.

5

Ikono sodeluje s trajnostnimi proizvajalci in dobavitelji – 80 % naših izdelkov je proizvedenih v Evropi, kar pomeni, da se spoštujejo strogi predpisi glede varstva okolja in pravične trgovine, ki veljajo v regiji.

6

Strankam zagotavljamo neoporečne izdelke! Za vse naše izdelke se opravijo testi prisotnosti škodljivih snovi, imajo pa tudi certifikat OEKO-TEX®

7

Sredstev stranke NE zapravljamo s trženjem in dobavljanjem množično proizvedenih generičnih oblačil, ki ne prispevajo k ugledu podjetja in večino življenjskega cikla preživijo na dnu omare.

8

Naše stranke cenijo prednosti našega celovitega pristopa od kreativne zasnove do končnega izdelka, ki nam omogoča, da jim ponudimo nadgrajene rešitve za potrebe v zvezi s promocijskimi oblačili.

9

Zaposleni in stranke oblačila, ki jih proizvajamo, nosijo vedno znova in znova, celo v prostem času, saj pri vsaki oblikovni zasnovi upoštevamo svetovne trende, zaradi česar pritegnejo poglede.

10

Stranke cenijo naše strategije za razvoj bolj dovršenih izdelkov, kar nam omogoča, da z njimi sodelujemo pri ustvarjanju vrhunskih oblačil za podjetja.

Ko gre za proizvodnjo najkvalitetnejših kosov promocijskih oblačil za podjetja, kot strokovnjaki podrobno premislimo vsak šiv in nas nič ne ustavi pri iskanju najboljšega. Naš vrhunski poglobljen pristop se osredotoča na ustvarjanje izdelka, ki v celoti izpolni pričakovanja in obogati izkušnjo zaposlenih in strank ter prispeva k ugledu podjetja v javnosti – vse to ob stalnem izbiranju najbolj etičnih možnosti, ki upoštevajo sporazume o pravični trgovini, varstvo okolja in varnost izdelkov. S tem ko poskrbimo, da se kakovost in status oblačil za podjetja lahko merita z visoko funkcionalnimi kosi, ki sledijo najnovejšim modnim smernicam, zagotavljamo, ima vsak kos kar največji možen učinek in prinaša največji donos na vašo naložbo v promocijo. Obravnavamo vsak projekt posebej, da bi tako zagotovili, da je vsaka od zahtev stranke izpolnjena na najboljši možen način.

Imate idejo?

uresničite jo z nami!

Kontakt