Reference

Reference

Športna oblačila

Združujemo šport in modo! Vsa naša športna oblačila sledijo najnovejšim trendom in so izjemno udobna ter izdelana iz edinstvenih tehničnih tkanin, zaradi česar so modna in funkcionalna. Posebna pozornost je namenjena kombiniranju popolnega kroja s pametnimi materiali, ki omogočajo funkcionalne prednosti, kot so odvajanje vlage, zaviranje neprijetnih vonjav ter raztegljivost za udobje in lažje gibanje.
Na mesta, pozor, zdaj!

Poglej reference

Oblačila za podjetja

Najsi je cilj znamčenje in razvoj standardizirane podobe podjetja z delovnimi uniformami ali ustvarjanje izdelkov za druge dejavnosti, kot so strokovni sejmi, oblikujemo trendovska in modna oblačila, ki bodo v vsakem trenutku pustila trajne in pozitivne vtise o vašem podjetju. Pomemben stranski učinek je, da se zaposleni, ki morajo naša oblačila nositi v službi, odločajo, da jih bodo nosili tudi v prostem času. Ljudje želijo nositi oblačila, ki ustrezajo njihovemu življenjskemu slogu – mi jih zagotavljamo.

Poglej reference

Promocijska oblačila

Promocijska oblačila kot del marketinških in komunikacijskih kampanj so lahko stroškovno učinkovita, visokokakovostna in modna, če stranka izbere pravega dobavitelja. Promocijske kolekcije vam pomagamo razviti v nabor modnih izdelkov po meri, ki odsevajo slog in zanimanja predvidenih prejemnikov.

Poglej reference

Lifestyle oblačila

Ko gre za oblačila, milenijci želijo več kot le osnoven slog in udobje – želijo trendovska oblačila, ki jih je mogoče nositi na ulici, v službi ali zvečer. Z upoštevanjem svetovnih trendov, na primer priljubljenega kombiniranja modnih in športnih oblačil, vemo, kako pametne materiale, tehnike potiska, kroje, označevanje in pakiranje združiti v estetiko, ki pooseblja vrednote, pričakovanja, zanimanja in nazore posamezne ciljne skupine. S celovitim pristopom ne zagotavljamo le delnega dokončanja vsakega koncepta, temveč ustvarjamo edinstveno zgodbo, pomagamo določiti cene ter pripravimo prodajne in marketinške strategije, ki stranke nagovarjajo na čustveni ravni.

Poglej reference

Varnostna, delovna in zaščitna oblačila

Delovna oblačila morajo zagotavljati zaščito, udobje in svobodo gibanja ter druge praktične funkcije, potrebne za opravljanje posameznega dela. Ne glede na to, za kakšno delo gre, delovna oblačila, ki jih oblikujemo, upoštevajo te vidike, a ne na račun sloga. Z inovativnim oblikovanjem ustvarjamo kose z mehkimi linijami za dinamičen videz in jih kombiniramo z visokokakovostnimi materiali, da bi zagotovili trpežnost, dolgo obstojnost in optimalno svobodo gibanja v vseh vremenskih pogojih.

Poglej reference

Dodatki

Pri oblikovanju dodatkov združujemo čisto obliko in funkcionalnost. Kosi, ki jih ustvarjamo, morajo biti privlačni in premišljeno zasnovani, zato za profesionalen videz in naravno udobje uporabljamo širok nabor oblikovnih elementov in vrhunskih materialov.

Poglej reference
Imate idejo?

uresničite jo z nami!

Kontakt