Kako izbrati poslovni nahrbtnik

V starih časih so govorili, da ne gre mešati posla in zabave. In veste kaj? Stari časi so mimo! Zakaj ne bi ustvarili promocijskih izdelkov, ki združujejo učinkovitost v prostem času in funkcionalnost, potrebno za opravljanje dela? Poslovni nahrbtnik je ravno pravi primer, ki dokazuje, da je to mogoče storiti. Dandanes je popolnoma sprejemljivo, celo običajno, da namesto usnjene poslovne aktovke izberemo udoben, prostoren in športen nahrbtnik za prenašanje računalnika in drugih delovnih potrebščin. Za veliko zaposlenih se ta torba, povezana s službo med tednom, konec tedna spremeni v prostočasni pripomoček. Zaradi tega je poslovni nahrbtnik eno najboljših promocijskih daril, ki se bo zagotovo vsakodnevno uporabljalo na delovnem mestu, zunaj njega pa bo poželo veliko pozornosti. Toda ne pozabite: to je funkcionalni izdelek. Zato oblikujte in izberite pravi poslovni nahrbtnik za svojo ekipo in ne varčujte pri kakovosti. Moda je sicer pomembna, prav tako pa so pomembni trpežnost, oblikovanje in prostornost. Nekaj stvari, o katerih velja razmisliti, da boste izbrali najboljši nahrbtnik:

Kako se bo nahrbtnik uporabljal?
Ima vaše podjetje sedež v okolju, kjer se ljudje vozijo na delo z avtomobilom, kolesom ali javnim prevozom ali pa hodijo peš? Kakšno je podnebje? To so pomembni dejavniki, ki jih je treba upoštevati. Na voljo je veliko možnosti, kot so nepremočljivi materiali in zadrge, ki odlično kljubujejo nestanovitnemu vremenu, ali podložene naramnice, zaradi katerih je breme med hojo veliko lažje prenašati.

Kaj bo v torbi?
Danes mora imeti malodane vsak poslovni nahrbtnik predel za računalnik, tehnološke naprave, beležke in pisala. Katere stvari pa zaposleni še nosijo s sabo? Razdelek za steklenico za vodo in posodo za kosilo je vedno dobra ideja. Za kaj še bi moral biti prostor? Več funkcij kot ima torba, več različnim situacijam lahko odgovarja, kar pomeni, da se bo tudi veliko več uporabljala.

Večina ljudi uporablja nahrbtnik za dnevne opravke. Kaj pa kratka poslovna potovanja?
Včasih je treba službeno na pot in ni slabšega kot izgubiti prtljago in priti na sestanek, na katerem želite narediti dober vtis, brez svežih oblačil. Da ne bi bilo treba na letalo nositi dodatne prtljage, je v poslovni torbi mogoče predvideti prostor za njuno potrebne stvari in nekaj oblačil. Na krajših potovanjih se uporabniki tako popolnoma izognejo oddaji in prevzemu prtljage ter hitro nadaljujejo pot.

Katere možnosti dostopa in varnostne funkcije naj ima torba?
Glede na to, kaj se bo predvidoma prenašalo v določenem modelu nahrbtnika, naj bodo to tehnološke naprave ali vsakodnevne analogne stvari, morate razmisliti, kako se bo do njih dostopalo ter kateri namenski žepi in razdelki so potrebni. Dobra torba mora imeti več razdelkov: tistih preprosto dostopnih in tistih, v katere je treba stvari skriti. Pomisliti je treba tudi na varnost. Možnosti, kot so zaščita pred RFID in zadrge, ki jih je mogoče zakleniti, pomagajo ohraniti lastnino na varnem.

Kateri slog, barvo in znamčenje uporabiti?
Če želite, da bo prejemniku nahrbtnik všeč in ga bo uporabljal, priporočamo, da se odločite za trendovski model. To seveda lahko pomeni več stvari, pri čemer je treba uskladiti barvne kombinacije, aplikacije logotipov in dodatke. Če vse te spremenljivke pravilno postavite na svoje mesto, boste imeli nahrbtnik, ki bo funkcionalen ter zaželen modni izdelek obenem.

Kaj več bi si še lahko želeli od promocijskega izdelka?
Za popoln nahrbtnik je treba poiskati pravo ravnovesje in brez pomoči hitro izgubite pravo smer. Na toliko stvari je treba pomisliti! Uporabniki in njihovi življenjski slogi, geografski in podnebni dejavniki ter moda in funkcionalnost so samo del tega, kar vpliva na to, ali bo oblikovanje dobro ali ne. Dobra novica je, da pri tem niste sami. Podjetje IKONO je specializirano za stvari, kot je popoln poslovni nahrbtnik, in ne glede na to, kaj od nahrbtnika potrebujete, lahko skupaj z vami poskrbimo, da bo popoln tudi vaš.